Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

FRANCESC MUÑOZ MORA

Tennista. Francesc Muñoz Mora va néixer a Manacor el 2 de desembre de 1993. Va començar a jugar a tennis als 9 anys en el Tennis Manacor fins als 13 anys. Als 13 va canviar d'entrenador i posteriorment es va anar a entrenar al Global Tennis Marratxi amb Jofre Porta que va ser entrenador de Carlos Moyà, fins als 17 anys.
Als 17 anys va fer dos mesos d'espàrring de Rafa Nadal. Aquesta mateixa temporada va aconseguir el seu millor rànquing nacional, 98 absolut participant en tornejos Open. Dels 18 fins als 20 anys va formar part del Centre de Tecnificació Prínceps d'Espanya, es dedico a jugar tornejos ATP (Future) per Espanya i França a la recerca d'aconseguir el primer punt ATP, va estar molt prop d'aconseguir-ho en un parell d'ocasions.
Resultats més destacats: Campió de Balears Juvenil, Subcampió de Balears Absolut, Campió Màster Circuit Absolut de les Illes Balears, 3erclassificat en el Campionat d'Espanya per equips (Club Tennis Eumoll).
Als 19 anys va començar el Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a Lleida, va compaginar els estudis i els entrenaments en el Club Tennis Lleida.
Actualment és entrenador de la Rafa Nadal Academy.