Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

XISCO MUÑOZ LLOMPART

Futbolista. Francesc Muñoz Llompart va néixer el 5 de setembre de 1980 a Manacor. Conegut en les alineacions com Xisco Muñoz. Sent cadet, unes desavinences amb el Mallorca li van portar a un canvi de residència i a formalitzar un contracte des de juvenil amb el València. La temporada 1999-2000 la va jugar amb el València B en Segona Divisió B i en Segona Divisió A amb el Recreatiu de Huelva la 2000-2001 i en Primera Divisió amb el Tenerife la temporada 2001-2002, de nou amb el Recreatiu de Huelva la 2002-2003 en la qual el conjunt de Huelva va arribar el 28 de juny de 2003 a la final de la Copa del Rei a Elx davant el Mallorca, un partit que Xisco Muñoz no podrà oblidar mai. Amb arbitratge de IturraldeGonzález, els equips van formar així:
RECREATIU DE HUELVA: Luque; Merino (Arpón, min. 69), Loren, Alex, Pernia; Javi García, Bermejo (Xisco Muñoz, min. 40), Camacho, Benítez (Joaozinho, min. 78); Viqueira i Raúl Molina.
RCD MALLORCA: Leo Franco; Cortès, Niño, Nadal, Poli; Novo, Lozano, Ibagaza (Marcos, min. 85), Riera; Etoo (Campano, min. 87) i Pandiani (Carlos, min. 81).
Pandiani, un gol, i Samuel Etoo, dos, van posar en el marcador la diferència entre tots dos equips, encara que a Xisco Muñoz la seva bona temporada en el conjunt de Huelva li valdria per tornar al València per la porta gran la temporada 2003-2004, amb el qual es proclamaria Campió de Lliga i Campió de la Copa de la UEFA. Al juny de 2005 va subscriure contracte pel Betis, per continuar una autèntica vida de nòmada del futbol que li portaria a la Lliga de Geòrgia en les files del Dinamo de Tbilissi després de dues temporades en el Llevant en Primera Divisió.
En el Dinamo de Tbilissi, de la Primera Divisió de Geòrgia, Xisco Muñoz va estar de 2011 a 2014 jugant un total de 79 partits i marcant 50 gols. Una vegada finalitzat el seu contracte va tornar a Espanya subscrivint contracte amb el Nàstic de Tarragona, de Segona Divisió. Una sola temporada, al terme de la qual donaria per finalitzada la seva carrera de futbolista professional.