Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

SERGI GARCÍA MUT

Futbolista. Sergi García Mut va néixer a Manacor el 20 de gener de 1991. Format en les categories inferiors del CD Manacor, RCD Mallorca i València CF, el salt al futbol semiprofesional ho donaria no obstant això en el València Mestalla, filial del València CF, que militava a Segona B. Era la temporada 2008-2009, primera de les tres temporades que Sergi va pertànyer al València, ja que al juny de 2011 va tornar a Manacor i al CD Manacor ascendit de nou a Segona Divisió B, categoria que no va poder mantenir descendint de nou a Tercera Divisió al final d'aquesta temporada 2011-2012.
En la seva volta a Na Capellera Sergi García Mut va coincidir amb el seu germà David i amb una plantilla compensada dirigida per Xavier Ferriol Boada i que tenia en el meta Veny i els jugadors de camp Julio Huertas, Jaume Mut i Arnau Caldentey a les seves principals referències.
La temporada 2013-2014 la va jugar Sergi en l'Atlètic Balears, a Segona B, per passar a la temporada següent a formar part de la plantilla del Zamora CF, també en la divisió de bronze del futbol espanyol. D'aquí a la Penya Esportiva Santa Eulària d'Eivissa, UD Alzira i CD Felanitx, els tres en Tercera Divisió.
Internacional Sub 16 en quatre ocasions, el seu debut amb la selecció espanyola de la categoria es va produir el 29 de gener de 2007 contra Ucraïna en Turgutlu (Turquia) dins del marc de la V Copa del Egeo. En aquesta competició Sergi va marcar els gols del triomf davant Noruega (1-0) i Grècia (2-1).