Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

JOANA GALLETERO DEL POZO

Atleta. Joana Galletero del Pozo va néixer a Manacor el 10 de desembre de 1955. Va començar a practicar atletisme quan ja era veterana. Ha participat en categoria master en carreres de tot tipus, cross, pista i ruta, tant d'àmbit autonòmic com a nacional i internacional.
Entre els seus resultats més importants cal destacar un sisè lloc en el Campionat d'Espanya de cross femení de 2010 i primera classificada d'equip mare i filla en “la Carrera de la Dona” a Madrid. En 2011, es va proclamar subcampiona d'Espanya de cross i va obtenir un cinquè puesto en el Campionat de Balears de mitja marató. En 2012, 4ª en el Campionat d'Espanya de cross i 2ª en el Campionat de Balears de cross. Desena posició en el Campionat d'Europa de Veterans de Cross 2013.
En 2014, 8ª en el Campionat d'Espanya de cross i 3ª en el de Balears. 2015 Campiona de Balears de cross i mitja marató i 10ª posició en el Campionat d'Espanya de cross.
2016, un segon puesto en el Campionat de Balears de mitja marató, 3ª en el Campionat d'Espanya de mitja marató i 2ª en el Campionat d'Espanya de cross.
En 2017 va seguir competint a un gran nivell, guanyant el Campionat de Balears de cross, 3ª en el Campionat d'Espanya de mitja marató i 4ª en el Campionat d'Espanya de cross. I com a prova que Joana Galletero en la seva categoria master és la millor, en 2018 va reafirmar èxits, proclamant-se brillantment Campiona de Balears de cross, Campiona de Balears de mitja marató i un bon paper en el Campionat d'Espanya de cross.