Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

AGUEDA TRUJILLO FERNÁNDEZ

Bàsquet. Agueda Trujillo Fernández va néixer el 13 de juliol de 1995 a Manacor. Va començar a jugar a bàsquet als 6 anys en "És Canyar". Posteriorment fitxá pel Basquet Zona 5. Uns anys més tard, va ingressar en el CTEIB (Centre de Tecnificació de les Illes Balears). Ha estat seleccionada per la selecció balear infantil i cadet (dos anys) per participar en els Campionats d'Espanya Autonòmics. A més, sent cadet, va participar en el Campionat d'Espanya Junior per equips amb el CTEIB, a més de Campiona de Balears en categoria cadet i junior.

Als 18 anys, es va anar a Estats Units a estudiar i seguir jugant a Bàsquet a la Universitat de Idaho. Ha participat en diferents tornejos nacionals i campionats de Conferència obtenint molt bons resultats. L'any 2014 quedo en primera posició en el Western Athletic Conference Women's Basketball Tournamentamb la Universitat de Idaho, Campiona amb la Universitat de Idaho del Big Sky Tournament2016 en Nevada. 
En quant a títols individuals, ha aconseguit quedar en primera posició en el Campionat de Triples de 2014 i 2017 a la Universitat de Idaho