Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

TONI MESQUIDA MASCARÓ

Futbolista. Antoni Mesquida Mascaró va néixer a Manacor el 17 de desembre de 1960. Un dels bons futbolistes sorgits en la prolífica pedrera de Na Capellera, capitanatja amb èxit varis anys a un CD Manacor capdavanter en el futbol balear. Antoni Mesquida va jugar quatre temporades en Segona B un total de 119 partits. Dos d'aquestes temporades en el CD Manacor i altres dos en el CD Badia de Cala Millor.
La seva primera temporada en Segona B amb el CD Manacor va ser la 1985-1986 que l'entrenador era Joan Company i la formació blanc-i-vermella més habitual la formada per Arumí, en la porta; Matías, Antoni Mesquida, Gerardo i Gayá, en la defensa; Sebastián Frontera, Torreblanca i Patino en la línia de mitjans i Emilio, Pedro Llull i Miquel Àngel Nadal, en atac. Aquesta temporada Antoni Mesquida va jugar 27 partits.
Les temporades 1987-1988 i 1988-1989 juntament amb altres companys seus en NaCapellera com Rafel Nadal, Jaume Sales, Antoni Pastor i Onofre Riera va compartir titularitat en el CD Badia de Cala Millor, també en Segona B. Categoria a la qual tornaria amb el CD Manacor 1990-1991, ja en el cénit de la seva carrera.