Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

MARINA AMER BARRIENTOS

Jugadora de Bàsquet. Marina Amer Barrientos va néixer en Portocristo (Manacor) el 5 de març de1990. Va començar a jugar a bàsquet als 9 anys en el CB Portocristo, club al que va pertànyer fins a cadets. Les seves bones aptituds la van portar a ser seleccionada per al Centre de Tecnificació de les Illes Balears (Prínceps d'Espanya) l'any 2004-05. Del centre de tecnificació passo a jugar amb el JoventPalma dues temporades en Lliga Femenina – 2. L'any 2009-10, es va anar a jugar a Barcelona al CB Olesa de Montserrat i Santa Rosa Llima – Horta, equips que jugaven en Copa Catalunya Femení. Va tornar a Mallorca, on va jugar amb el Club Básquet Andratx amb el qual va ascendir a Lliga Femenina – 2.
A nivell de seleccions autonòmiques va participar amb la selecció balear mini fins a cadets. El seu gran èxit com a jugadora va venir en la temporada 2005-06 quan va ser campiona d'Europa amb la selecció espanyola sub16, també va participar en concentracions amb la selecció nacional, a més de ser campiona en el torneig internacional sub18 de Polònia.
Altres mèrits individuals, premio MARCA i premi I-Institut a la millor jugadora de bàsquet de les Illes Balears 2006-07.