Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

RAMIRO GUERRA PEREYRA

Futbolista. Ramiro Guerra Pereyra va néixer a Montevideo (Uruguai) el 21 de març de 1997. Al setembre d'aquest mateix any amb la seva família es van establir a Montcada i Reixac (Barcelona). Un any més tard, al setembre de 1998, van venir a viure a Manacor.
Ramiro va començar jugant a futbol sala als 5 anys en la Escoleta de l'Associació Esportiva Manacor FS. En categoria prebenjamí, benjamí i aleví aconsegueix ser campió de Mallorca, Balears i Espanya (en l'últim campionat d'Espanya Aleví, va ser triat millor jugador del campionat).
A partir de Benjamins, va començar a combinar futbol sala i futbol. Els seus primers passos en el futbol, els realitzá en el Club Olímpic de Manacor i posteriormente en el CD Manacor. En alevins pasa pel Club de Futbol Felanitx i l'últim any d'aleví en Sant Francesc, en el qual es proclama al costat dels seus companys, Campió de Mallorca, Balears, millor jugador de la categoria aleví i formar part de la selecció balear.
El RCD Mallorca, ho selecciona per participar en el torneig Brunete (categoria Aleví). En categoria Infantil, fitxa pel Vila-real, club en el qual ha passat per totes les categories des de l'edat Infantil fins a arribar a debutar amb el primer equip en 2018 a Europa League, Lliga i Copa del Rei.