Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

MARIA ANTONIA GOMILA PERELLÓ

Jugadora de Voleibol. Maria Antonia Gomila Perelló va néixer a Manacor el 20 de desembre de1996. Va començar a jugar a voleibol als 8 anys. Formada en les categories inferiors del CV Manacor. L'any 2010 arribar al Centre de Tecnificació (CTE) i va participar amb la selecció balear les dues temporades de cadets (2010-12) en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. Ha estat campiona de Balears de voleibol sub19 de l'any 2010 fins a 2014.
L'any 2012 va ser concentrada en el CAEP de Soria (centre d'alt entrenament i promoció esportiva), centre de tecnificació de la selecció espanyola de voleibol. Participá amb la selecció espanyola juvenil en el pre-europeu i 8 nacions. Aquest mateix any, fitxa pel CV Barça, on es van proclamar campiones de Catalunya Juvenil, Campiones d'Espanya i de Superlliga Junior. La següent temporada va continuar assistint a concentracions amb la selecció en el CAEP de Soria, aquest any va tornar a participar en el pre-europeu, 8 nacions i en el Mundial escolar (cinquena posició). Va continuar en el CV Barça, la seva segona temporada sent campiones de Catalunya, Superlliga Junior i tercera posició en el Campionat d'Espanya.
L'any 2014 jugá amb el CV Barça de Superlliga Femenina. Va aconseguir la segona posició amb l'equip junior i el Campionat d'Espanya, triada com millor lliure del campionat, a més va aconseguir el campionat de Balears sub21 de voleibol platja.
En 2015 destaca el campionat d'Espanya sub21de voleibol platja. Continua en el CV Barça de Superlliga. A més de campiones de Balears voleibol platja sub21 i tercera classificada en el Màster Circuit Balear Absolut. El 2016 va fitxar pel Guadalajara de Superlliga però al final l'equip no va tirar endavant, en trobar-se sense equip, fitxa pel CIDE de Superlliga 2, equip amb el qual es van proclamar campiones de Superlliga 2, ascens a Superlliga i primeres classificades en la Copa Princesa. En voleibol platja va ser subcampiona de Balears en el Circuit Balear Absolut i Campiones de voleibol platja sènior.
Temporada 2017-18 fitxa pel Avarca Menorca de Superlliga, equip amb el qual es va classificar per disputar la Copa de la Reina.