Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

MIQUEL ÀNGEL FONS LLINÁS

Jugador de bàsquet. Miquel Ángel Fons Llinás va néixer a Manacor el 19 de febrer de1998. Va començar a jugar a bàsquet en el Basquet Manacor, el seu primer any de mini amb 10 anys. Va ser convocat per la selecció balear en categories inferiors i la selecció espanyola en Sub-12, Sub-13, Sub-14, Sub-15 i Sub-16.
Sent infantil de primer any, va ser convidat pel Reial Madrid a participar en diversos tornejos. Va romandre en el Basquet Manacor els dos anys d'infantil. Sent infantil de segon any va ser triat dins del quintet inicial en el Campionat d'Espanya. Subcampió de minicopa del Rei i subcampió del Torneig BAM amb la selecció espanyola.
La temporada 2012-2013 en primer any de cadet va fitxar pel Reial Madrid. El seu segon any amb el Madrid, va ser campió de seleccions autonòmiques, campió de Lliga i subcampió de clubs. Amb 16 anys, sent junior de primer any va debutar en Lliga EBA, aquest any va ser campió de lliga junior, campió d'Espanya de clubs i campió d'Europa Junior (Euroliga). L'últim any de junior va continuar en el Juvenil A de el Reial Madrid, on van ser subcampions de Lliga i de clubs.
El primer any de sènior va fitxar pel Sant Josep de Badalona, equip de Copa Catalunya amb el qual va ascendir a Lliga EBA.