Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

JAUME FEBRER MIQUEL

Jugador i entrenador de Voleibol. Jaume Febrer Miquel va néixer el 18 d'octubre de 1988 a Manacor. A triomfat com a jugador i també com a entrenador. Amb el CV Manacor va ser campió de Balears cadet en 2002-2003 i seleccionat per participar en el campionat d'Espanya amb la selecció balear de la categoría. En la temporada 2004-2005 va ser campió de Balears juvenil amb el CV Manacor i nomenat millor jugador de les Illes Balears. La temporada 2006-2007, fitxat pel FC Barcelona, es va proclamar campió de Catalunya i campió d'Espanya juvenil. La seva excepcional progressió li va portar al primer equip de Volei del FC Barcelona, amb el qual va debutar en Superliga la temporada 2008-2009.
La seva carrera com a entrenador ha estat igualment positiva. La va iniciar la temporada 2010-2011 dirigint el juvenil femení del FC Barcelona, càrrec que va compaginar amb el d'ajudant de l'entrenador de l'equip de Superliga 2.
La temporada 2014-2015 torna al CV Manacor com a entrenador de l'equip de 1ª Nacional, amb el qual aconsegueix un tercer lloc en la Lliga. Seleccionador infantil femení de les Illes Balears i campió d'Espanya. Subcampió de Balears amb l'equip infantil femení del CV Manacor. Campió d'Espanya infantil femení de Volei Platja amb el CV Manacor. La temporada següent entrena el juvenil femení que guanya el campionat de Balears i al mateix temps és el seleccionador balear del cadet femení.
Jaume Febrer és un entrenador d'èxit, tant a nivell de club com de seleccions, i només és qüestió de temps que li arribi una nova oportunitat per demostrar-ho amb el primer equip del CV Manacor, al que torna a dirigir-ho la temporada 2017-2018 en Superliga 2 quedant campió del Grup B i ascendint a Superliga.
Jaume Febrer és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Esport pel INEFC Barcelona.