Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

CATALINA JULVE CALENTEY

Gimnàstica. Catalina Julve Caldentey va néixer a Manacor l'any 1972. Va començar la seva etapa esportiva en els anys 80, practicant gimnàstica artística amb la professora Isabel Aguilar, en el col·legi Sant Vicente de Paül.
L'any 1982 amb 10 anys de la mà d'Isabel Aguilar es traslladá al gimnàs de Ca’n Costa per entrenar mes hores i preparar-se per a les competicions insulars, autonòmiques i nacionals. Als 13 anys va participar en el seu primer Campionat d'Espanya de clubs a Gijón.
L'any 1985 va aconseguir la segona plaça en el Campionat de Balears Infantil. A l'any següent, es va classificar per al Campionat d'Espanya de proves individuals després de quedar Campiona de Balears i tercera classificada en la prova obligatòria per participar en el Campionat d'Espanya categoria Juvenil. En aquell Campionat d'Espanya va obtenir la posició 22 d'un total de 134 gimnastes entre elles la gimnasta olímpica Laura Muñoz.
L'any següent (1986) va tornar a participar en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques representant a les Illes Balears, quedant en una meritòria sisena plaça. Als 15 anys, a causa de les males condicions de les instal·lacions a la illa que van provocar constants lesions, va deixar de practicar gimnàstica.