Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

ALEJANDRO SEMINARIO REAÑO

Futbolista. Alexandre Seminario Reaño va néixer a Florència (Itàlia) el 14 de desembre de1963 quan el seu pare Juan Seminario militava en l'A. C. Fiorentina. L'any 1973 es mudar a Cala Murada amb la seva família una vegada el seu pare es va retirar del futbol professional. Des d'alevins va pertànyer al futbol base del C.D. Felanitx fins als 15 anys. Posteriorment va jugar 2 anys en el Campionat sènior de Penyes de Manacor, tornant en el seu últim any de Juvenil al C.D. Felanitx debutant aquest mateix any en l'equip de 3º Divisió, temporada 1981-82.
A l'espera d'obtenir la nacionalitat i així poder seguir jugant en categoria Nacional, fitxá pel CD Campos en categoria Regional Preferent. En obtenir la nacionalitat espanyola va tornar al CD Felanitx en la temporada 1983-84, del Felanitx va ser traspassat al València C.F. amb 20 anys militant en la seva filial Mestalla mitja temporada. A la meitat de la temporada, fitxá pel C.D. Manacor, club en el qual va estar dues temporades i mitja, una d'elles, la 1984-85, en Segona Divisió B, temporada que va suposar el descens del C.D. Manacor. Va seguir una temporada més en Tercera Divisió, abans de signar dues temporades amb el Atco. Balears en 2ºB (1987-1989).
Després de l'Atlètic Balears va estar dues temporades en el C.D. Cala D’Or, en Tercera Divisió obtenint l'equip el subcampionat en la primera temporada i la classificació a la liguillad'ascens a 2ºB en la segona temporada. Posteriorment va estar jugant dues temporades en el C.D. Cardessar, intercalades per la temporada que militá en el Porto Cristo, també en 3r Divisió. Abans de finalitzar la seva etapa com a futbolista als 32 anys, va tornar al Felanitx.
Alexandre Seminario ha jugat quatre temporades en Segona B (dues amb el C.D. Manacor i altres dos amb l'Atlètic Balears) un total de 80 partits en la categoria de bronze del futbol espanyol.