Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

DANIEL SALAS MUNAR

Jugador de Tennis-Platja. Daniel Salas Munar va néixer a Manacor el 25 de setembre de1973. Daniel ha practicat des de molt jove esports com Judo, Tennis, Futbol Sala i Futbol abans de començar amb el Tennis-Platja, esport que va començar a practicar als 29 anys en 2002. El tennis-platja es va començar a practicar a Mallorca aquests mateixos anys pel que Dani va ser un dels pioners a Balears.
L'any 2003 va ser campió de Balears absolut amb Biel Máscaro i va participar en el Campionat d'Espanya a Torredembarra (Tarragona). A més de campió de l'I Circuit de Llevant de Tennis-Platja amb Amanda Fernández, també el segon any.
En 2005 va ser Campió de l'I Circuit Mallorca tennis-platja i va ser subcampió de Balears fent parella amb Juan Ramón Barceló. També va participar en el Campionat d'Espanya a Gandia i va ser subcampió de Balears. En 2006 va tornar a ser subcampió de Balears absolut, va participar en el Campionat d'Espanya i va ser Campió del Torneig de Cambrils de la FCT fent parella amb Michel de Graaf. L'any següent, va participar en el Mundial que es va disputar en Marina di Ravenna (Itàlia) i va ser finalista de l'I Torneig Ciutat de Palma. Finalment l'any 2009 va ser campió de Balears absolut de tennis-platja fent parella amb Alex Mompó. Va participar en el Mundial de tennis-platja de Rimini (Itàlia), quedant en tercera posició per equips i eliminat en vuitens en el quadre individual. Aquest mateix any, també participá en el campionat d'Espanya de Barcelona.