Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

JOAN VIDAL MORENO

Futbol Sala. Joan Vidal Moreno va néixer a Manacor el 12 de gener de 1974. Amb nou anys anys va començar jugant amb l'equip del col·legi La Salle en diferents categories fins als 14 anys.
Dels 14 anys fins als 24, durant tot aquest període suc a futbol sala en diferents grups de penyes, aconseguint diverses lligues, tornejos “fires i festes de Manacor”, copes Ajuntament i diversos trofeus a nivell individual. A causa de la seva regularitat, va ser convocat amb assiduïtat a la selecció de penyes.
A partir de 1998 amb la creació del projecte del club A.I. Manacor, pansa a formar part del primer equip com a porter en la categoria de 1ºB Regional. Juan seria un dels primers capitans de l'A.I. Manacor, aquest mateix any es va aconseguir l'ascens a 1ºA Nacional i ser Campions de Copa.
L'etapa de Joan Vidal duraria dues temporades més. Temporada 1999-2000 ascens a Divisió de Plata i la següent aconseguint una fantàstica posició en Divisió de Plata que els permetria disputar el Playoff d'ascens a Divisió d'Honor.
Els dos últims anys de Joan en el club van coincidir amb una gradual professionalització del club pel que la seva participació en l'equip va ser menor. La creació de la A.I. Manacor ha servit per crear una bona pedrera de futbol sala a Manacor i ser un referent. D'altra banda, corresponen amb els inicis del que actualment és el Palma Futsal, equip de Divisió d'Honor.